Bliv sponsor

Tak til vores sponsorer

HOVEDSPONSOR: Brogaarden har gennem fire generationer og i mere end 125 år udviklet sig fra en fouragehandel til en moderne virksomhed med korn- og foderstoffer, specialprodukter og artikler til heste og hobbydyr. Brogaarden bygger på kvalitetsbevidsthed og fremsynethed.

Brogaarden

CLINIC SPONSOR LØRDAG: Horse-Trainer er verdens førende producent og leverandør af trænings- og rehabiliteringsmaskiner til optimering af hestevelfærd. Maskinerne bruges bla. til forebyggelse af skader, genoptræning, velværebehandlinger, forberedelse til konkurrence.

CLINIC SPONSOR FREDAG: Hos NIVO er missionen at bruge den moderne teknologi i hestens tjeneste. Objektive målinger skal hjælpe ryttere og hesteejere til at give deres heste den optimale management og træning, således at skader forebygges, hestens liv forlænges og bedre resultater opnås. Med sensoren placeret på udstyret og telefonen i lommen får du løbende et hidtil uset indblik i hestens performance og velbefindende, og du får et værktøj til løbende at forbedre din indvirken.

NIVO PERFORMANCE

SPONSOR: Skibby HC drives af to generationer i familien Haubroe, og har specialiseret sig i byggerier i hestefolket. Med bla. Röwer & Rüb agenturet samt mange andre ekslusive produkter er man som kunde sikker på at få en løsning af højeste kvalitet. Derudover er Skibby HC en af Skandinaviens førende banebyggere.

SKIBBY HC

Muligheder

Vi har mange effektive muligheder få online eksponering af dine digitale budskaber ifbm. Hillerød Horse Show 2020.

Få flere kunder

Vi hjælper dig med konverting af besøgende til kunder, både under og efter vores messe. Alt udfra et datadrevet perspektiv.

LAD OS FÅ EN SNAK

Kontakt os direkte for en uforpligtende snak omkring de mange muligheder. Vi hjælper dig med sparring om online marketing.

Eksempler

Vi har mange cases og eksempler fra de sidste 10 år, på hvordan vi har hjulpet vores udstillere med en målrettet indsats.

MARKETING PAKKER

Få mulighed for yderligere eksponering via vores digitale marekting kanaler. Kontakt os direkte for en uforpligtende dialog omkring de mange mulighederne.

DKK
2.000

Pakke 1

  • Boksbanner på hjemmeside (300x250px)
  • Feature på sociale medier mv.

DKK
5.000

Pakke 2

  • Boksbanner på hjemmeside (300x250px)
  • Helside annonce i digitalt magasin
  • Feature på sociale medier mv.

DKK
10.000

Pakke 3

  • Boksbanner på hjemmeside (300x250px)
  • Topbanner på hjemmeside (930x180px)
  • Helside annonce i digitalt magasin
  • Feature på sociale medier mv.

Sponsorer