Program

Fredag

CLINIC MED CATHRINE DUFOUR

Lær af den danske dressurverdensstjerne, der afholder en unik clinic på Hillerød Horseshow. Hør, hvordan hun træner sine heste og find ud af, hvad der er vigtigt for at holde hestene glade og i gang, både mentalt og fysisk. I det hele taget kan du få et sjældent indblik i, hvordan en af verdens absolutte topatleter træner sine heste i hverdagen. Der er kvalitet for alle pengene, når rytteren, der flere gange har slået selveste Isabell Werth, tager sine bedste heste med og giver ud af sine vindertips til publikum. Clinicen har et begrænset antal pladser, så det er om at hive en billet til sig, inden de bliver udsolgt. Vi skulle hilse at sige fra Cathrine, at hun glæder sig!

Lørdag

CLINIC MED DANIEL BACHMANN ANDERSEN

Førsteberider og OL-deltager Daniel Bachmann Andersen sidder klar i sadlen til at dele ud af sine mangeårige erfaringer med at ride dressurheste på ethvert niveau. Hvad er det vigtigste i grundridningen, hvordan rider man de svære øvelser korrekt, og hvad skal man være opmærksom på, når man vil ride en hest hele vejen op til grand prix-niveau? Daniel er kendt for sin evne til at se potentialet i enhver hest og for sin dybe respekt for deres forskelligeheder. Det så vi blandt andet, da han fungerede som testrytter under dette års Hingstekåring i Herning. Her viste han os, hvor god han er til at få det bedste frem i de unge talenter, og nu er han klar til at lære dig det samme! Vi er helt sikre på, at det bliver magisk.

Søndag

CLINIC MED METTE MANNSETH & NILS CHRISTIAN LARSEN

Er du klar på at lære fra 2 af de førende indenfor islænderridning? Vi kan nemlig tilbyde dig en vild mulighed når vi afholder en clinic med Mette Mannseth og Nils Christian Larsen. Deres clinic har fået navnet ‘Motiver din hest!’ og vil have fokus på hvilke ting der er vigtige at forstå i træningen af sin hest, blandt andet hvad der kan motivere samt demotivere en hest. Dette emne er Mette og Nils perfekte til at give gode råd til, da Mette selv avler og uddanner konkurrenceheste, samt er flere gange Islandsmester og Nils er mange gange vinder, blandt andet af VM og er uddannet berider. Dermed er dette en unik chance for at forbedre træningen af sin hest, og du skal derfor skynde dig at sætte kryds i kalenderen og få købt nogle billetter!

Fredag – Søndag

DET FULDE PROGRAM

Foruden de to clinics, vil Hillerød Horse Show være fyldt op med faglige foredrag, opvisninger og andre spænende aktiviteter til overværelse på scenen i Royal Stage og i ridebanehallen. Det fulde program, som varer fra fredag d. 13. til søndag d. 15. november, kan du hente direkte ned på din pc, tablet eller mobil. Følg desuden med på Facebook for at blive opdateret.