Om

Information om COVID-19

Hillerød Horse Show byder velkommen til dette års messe, hvor vi med omtanke passer på hinanden. Det er vigtigt for os, at vi kan tage imod vores gæster og udstillere, på en sikker og forsvarlig måde. Derfor har vi lavet en række tiltag, så vi overholder myndighedernes anbefalinger.

Hillerød Horse Show følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer i forbindelse med COVID-19, og vi træffer alle nødvendige forholdsregler om god hygiejne og sikkerhed.

Hillerød Horse Show opfordrer alle der har symptomer på sygdom, til at blive hjemme. Har du været syg, opfordrer vi ligeledes til, at du ikke besøger Hillerød Horse Show, før du har været symptomfri i 48 timer.

Vi har naturligvis sørget for, at der er placeret håndsprit alle relevante steder på hele messen. Ønsker du at bruge mundbind, uddeler vi gratis mundbind i informationen, som du finder lige ved hovedindgangen. Derudover er der afstandsmarkeringer, og opfordringer til at holde til højre, når du bevæger dig rundt på messen.

For at sikre korrekt afstand på tribunen i ridebanehallen, er hvert andet sæde fysisk spærret. Disse afspærringer må ikke fjernes.

Vores personale i indgangen vil bære visir eller mundbind. Vi har indsat ekstra opsynspersonale i hallerne, samt ved indgangen og udgangen, som vil sikre alle forholdsregler, bliver overholdt.

VELKOMMEN TIL HILLERØD HORSE SHOW 2020

Den 13.-15. november 2020 byder Hillerød Horse Show velkommen til 10 års jubilæum for Sjællands største indendørs hestemesse med alt til hest og rytter. Det runde jubilæum skal fejres, og meget passende tager vi Royal Stages nye arena i brug. Arenaen giver sammen med ridebane-hallen mulighed for en større og bedre hestemesse med flere udstillere, en større ridebane og nye muligheder for dig som udstiller.

I år bliver messen afviklet over tre aktive dage med masser af  faglige foredrag, clinics både fredag og lørdag, samt en række inspirerende arrangementer på scenen i Royal Stage.

MERE MARKEDSFØRING

Igen i år præsenterer Hillerød Horse Show spændende clinics, opvisninger og foredrag på ridebanen og på scenen – denne gang i Royal Stage. Vi har udvidet ridebanen i ridebanehallen og glæder os til at se en masse skønne heste i aktion. 

CLINIC BÅDE FREDAG OG LØRDAG

I år har vi valgt at udvide programmet, så der er aftenclinic både fredag med Cathrine Dufour og lørdag med Daniel Bachmann Andersen. Lørdag formiddag er der clinic med Mette Mannseth og Nils-Kristian Larsen.

MULIGHEDER FOR UDSTILLERE

Hillerød Horse Show tilbyder nu tre typer stande: En pop-up stand i foyeren, der ligger imellem de to messehaller. En udendørs stand ved Royal Stage med tilhørende stand i den nye foyer. Eller en stand i den nye Royal Stage-hal og i ridebanehallen.

KOM PÅ SCENEN ELLER RIDEBANEN

Har du en god idé? Vil du vise dine produkter frem? Eller vil du dele ud af din faglige viden? Så har du mulighed for at få plads i programmet og komme på scenen i Royal Stage eller ride på ridebanen. Kontakt os for at høre nærmere. Vi glæder os til at fejre 10 års jubilæum – Hillerød Horse Show 2020 bliver større end nogesinde.