Om

VELKOMMEN TIL HILLERØD HORSE SHOW 2020

Den 13.-15. november 2020 byder Hillerød Horse Show velkommen til 10 års jubilæum for Sjællands største indendørs hestemesse med alt til hest og rytter. Det runde jubilæum skal fejres med et brag af et show, og meget passende tager vi Royal Stages nye arena i brug. Arenaen giver sammen med ridebane-hallen mulighed for en endnu større og bedre hestemesse med flere udstillere, en større ridebane og nye muligheder for dig som udstiller.

I år bliver messen afviklet over tre aktive dage med masser af shopping, faglige foredrag, aften clinics både fredag og lørdag, samt en række inspirerende arrangementer på scenen i Royal Stage.

MERE MARKEDSFØRING

Igen i år præsenterer Hillerød Horse Show spændende clinics, opvisninger og foredrag på ridebanen og på scenen – denne gang i Royal Stage. Vi har udvidet ridebanen i ridebanehallen og glæder os til at se en masse skønne heste i aktion. Med øget fokus på online markedsføring forventer vi et øget antal besøgende med over 10.000 gæster hen over weekenden.

CLINIC BÅDE FREDAG OG LØRDAG

I år har vi valgt at udvide programmet, så der er aftenclinic både fredag med Cathrine Dufour og lørdag med Daniel Bachmann Andersen. Ridebanen bliver endnu større, tribunen bliver udvidet, og der bliver alt i alt plads til endnu flere besøgende. Med andre ord bliver helheden af de to clinics langt større end hidtil, hvorfor vi forventer flere gæster på messen, særligt fredag eftermiddag.

MULIGHEDER FOR UDSTILLERE

Hillerød Horse Show tilbyder nu tre typer stande: En pop-up stand i foyeren, der ligger imellem de to messehaller. En udendørs stand ved Royal Stage med tilhørende stand i den nye foyer. Eller en stand i den nye Royal Stage-hal og i ridebanehallen.

KOM PÅ SCENEN ELLER RIDEBANEN

Har du en god idé? Vil du vise dine produkter frem? Eller vil du dele ud af din faglige viden? Så har du mulighed for at få plads i programmet og komme på scenen i Royal Stage eller ride på ridebanen. Kontakt os for at høre nærmere. Vi glæder os til at fejre 10 års jubilæum – Hillerød Horse Show 2020 bliver større end nogesinde.