Om

VELKOMMEN TIL HILLERØD HORSE SHOW 2021

Den 12.-14. november 2021 byder Hillerød Horse Show endnu engang velkommen til Sjællands største indendørs hestemesse, med alt til hest og rytter. Meget passende tager vi Royal Stages nye arena i brug. Arenaen i Royal Stage giver sammen med messehallen mulighed for en endnu større og bedre hestemesse med flere udstillere,  større ridebane og nye muligheder for dig som udstiller.

I år bliver messen afviklet over tre aktive dage med masser af shopping, fokus på mange faglige foredrag, aften clinics både fredag og lørdag, hvor bl.a. OL-deltager Cathrine Dufour afholder clinic. Derudover kan vi byde på en række inspirerende arrangementer på scenen i messehallen.

MERE MARKEDSFØRING

Igen i år præsenterer Hillerød Horse Show spændende clinics, opvisninger og foredrag på ridebanen i Royal Stage og scenen i messehallen. Vi har udvidet ridebanen i Royal Stage og glæder os til at se en masse dejlige heste i aktion.

 

CLINIC BÅDE FREDAG OG LØRDAG

Som ønsket har vi i år udvidet programmet, så der er clinic både fredag og lørdag aften. Ridebanen bliver endnu større, og udvidet til 20x40m. Tribunen bliver ligeledes også udvidet, så der bliver plads til flere gæster og derved en samlet helhed af en meget større clinic. 

MULIGHEDER FOR UDSTILLERE

Hillerød Horse Show tilbyder nu tre typer stande: En pop-up stand i foyeren, der ligger imellem de to messehaller. En udendørs stand ved Royal Stage med tilhørende stand i den nye foyer eller en stand i den nye Royal Stage-hal og i messehallen.

KOM PÅ SCENEN ELLER RIDEBANEN

Har du en god idé? Vil du vise dine produkter frem? Eller vil du dele ud af din faglige viden? Så har du muligheden for at få en plads i programmet. Kontakt Paw Kim Olsen på og hør nærmere om mulighederne.