COVID-19

Information om COVID-19

Hillerød Horse Show byder velkommen til dette års messe, hvor vi med omtanke passer på hinanden. Det er vigtigt for os, at vi kan tage imod vores gæster og udstillere, på en sikker og forsvarlig måde. Derfor har vi lavet en række tiltag, så vi overholder myndighedernes anbefalinger.

Hillerød Horse Show følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer i forbindelse med COVID-19, og vi træffer alle nødvendige forholdsregler om god hygiejne og sikkerhed.

Hillerød Horse Show opfordrer alle der har symptomer på sygdom, til at blive hjemme. Har du været syg, opfordrer vi ligeledes til, at du ikke besøger Hillerød Horse Show, før du har været symptomfri i 48 timer.

Vi har naturligvis sørget for, at der er placeret håndsprit alle relevante steder på hele messen. Ønsker du at bruge mundbind, uddeler vi gratis mundbind i informationen, som du finder lige ved hovedindgangen. Derudover er der afstandsmarkeringer, og opfordringer til at holde til højre, når du bevæger dig rundt på messen.

For at sikre korrekt afstand på tribunen i ridebanehallen, er hvert andet sæde fysisk spærret. Disse afspærringer må ikke fjernes.

Vores personale i indgangen vil bære visir eller mundbind. Vi har indsat ekstra opsynspersonale i hallerne, samt ved indgangen og udgangen, som vil sikre alle forholdsregler, bliver overholdt.

 

Clinics

Clinics slutter kl 22.30. Det er godkendt af myndighederne, da der ikke er udskænkning. Derfor må de godt fortsætte efter kl 22.00

 

Skriv til os

5 + 14 =

FIND VEJ

Hillerød Horse Show afholdes i Royal Stage,
Milnersvej 39, 3400 Hillerød.

Oplysninger

 

Stifter
Paw Kim Olsen

Email

Telefon
+45 2213 6152

Skriv til os

13 + 3 =

FIND VEJ

Hillerød Horse Show afholdes i Royal Stage,
Milnersvej 39, 3400 Hillerød.

Oplysninger

 

Stifter
Paw Kim Olsen

Email

Telefon
+45 2213 6152