Information om COVID-19

Ny hasteændring: Hillerød Horse Show flyttes

Kære gæst,

Det er med stor beklagelse at vi kan informere at Hillerød Horse Show samt aften clinics ikke kan afholdes som planlagt i næste uge.

Vi har gennem de sidste mange måneder været i løbende dialog med myndighederne omkring en sikker afvikling af vores messe. Vi har sammen med Royal Stage fulgt alle henvisninger og iværksat flere initiativer end hvad loven kræver. Netop for at sikre jer en god og sikker messe.

Desværre blev vi i går informeret direkte af Nordsjællands Politi om et netop vedtaget ændring af Bekendtgørelse 2020-10-25 nr. 1509. Ændringen er kommet ved bekendtgørelse 2020 1553 som har ikrafttræden 2020-11-03. Ændringen er først blev offentliggjort i går, men på trods af dette træder den i kraft øjeblikkeligt.

Ændringen består i, at der i bekendtgørelsen § 6, stk. 1, nr. 4 nu er indsat et krav om, at ” Lokaler og lokaliteter, hvor der afholdes messeaktiviteter” skal holdes lukket for offentligheden.

Vi gik straks efter orienteringen i dialog med myndighederne. Ovenstående ændringer er et decideret forbud mod al messeaktivitet i Danmark pr. 3. november 2020. Det gør således også, at vi ikke kan gennemføre messen som planlagt. Desværre.

I stedet arbejder vi nu sammen med Royal Stage på en flytning af messen, således at den kan afvikles hurtigst muligt i 2021. Dette skal selvfølgelig ske indenfor rammerne af Covid-19-restriktioner, så vi overholder alle regler samt passer på os selv, hinanden og vores samfund. 

Vi har knoklet for at skabe sikre rammer for afholdelsen af vores aftens clinics med Cathrine Dufour og Daniel Bachmann Andersen, som begge har glædet sig til to aftener med os. De lover, at de kommer tilbage og afholder clinics, når vi har fundet en ny dato, som kan godkendes af myndighederne. 

Vi vender retur med en orientering, så snart vi ved mere. Ny dato vil selvfølgelig blive meldt ud i god tid.

Eventuelle spørgsmål m.v. kan rettes til  eller tlf. 50 16 39 45.

 

Vi håber på jeres forståelse. 

De bedste hilsner

Hillerød Horse Show

Opdateret 4. november 2020

Vi følger nøje alle sundhedsmyndighedernes forholdsregler og anbefalinger, og tilpasser løbende vores messe efter de aktuelle retningslinjer. Det betyder du trygt kan se frem til Hillerød Horse Show.

Hillerød Horse Show er en messe, messer er underlagt regler som butiks- og storcentre På www.coronasmitte.dk (Politiets informationsside) er der givet nedenstående svar på afholdelse af messer:

Må der afholdes messer?

“Messer afholdes som hovedregel i et messecenter eller tilsvarende professionelt venue, hvor der er flere adskilte udstillingsstande, og hvor der er professionelt personale tilknyttet. Messeaktiviteter vil som udgangspunkt bestå i fremvisning af varer, genstande m.v. inden for et bestemt tema, fx rejser, bøger, dyr, biler m.v., men ikke (som et selvstændigt formål) direkte salg til forbrugere.

I de tilfælde, hvor en messe afholdes under ovenstående forhold, gælder forsamlingsforbuddet således ikke.
Arrangørerne af messeaktiviteter, hvor gæster går rundt og besøger flere forskellige stande, henvises til at følge afsnittet ”Særligt for udvalgsvarebutikker, varehuse, storcentre, stormagasiner og arkader, basarer mv.”

Læs mere her https://coronasmitte.dk/arkader-butiks-og-storcentre

Royal Stage er et professionelt venue, hvis hovedformål er at afholde messer og events. Messehallerne er indrettet og opdelt i zoner, efter de arealskrav der er gældende for butiks- og storcentre. Royal Stage opstiller håndsprit, sikrer ekstra rengøring, og holder sig løbende opdateret omkring gældende retningslinjer.

Aften Clinics må efter gældende retningslinjer have 500 personer, alle personer skal være siddende og i retning mod ridebanen. Hvert 2. sæde vil være spærret af, så afstandskravene bliver overholdt. Royal Stage spritter hele ridebanen tribunen af inden clinics. Der benyttes BioSans desinfektion som sikrer en effektiv men samtidig nænsom desinfektion, der ikke er til skade for hverken mennesker eller dyr. BioSans desinfektion er dermed bæredygtig, der eliminerer bakterier og vira – herunder Norovirus, MRSA, Clostridium difficile, E-coli, listeria, H3N2, Covid-19 Corona virus etc. Se mere her https://royalstage.dk/covid-19

Som følge af de nye restriktioner skal alle personer på messen bære mundbind. Mundbindet må dog gerne tages af, så snart du sidder ned.

God fornøjelse i trygge rammer

Vi er glade for, at vi fortsat kan afholde Hillerød Horse Show i disse tider, og beder alle passe på hinanden ved at holde god afstand og følge retningslinjerne på messen. Hillerød Horse Show opfordrer alle der har symptomer på sygdom, til at blive hjemme. Har du været syg, opfordrer vi ligeledes til, at du ikke besøger Hillerød Horse Show, før du har været symptomfri i 48 timer.

Tusind tak og rigtig god fornøjelse.

Skriv til os

7 + 12 =

FIND VEJ

Hillerød Horse Show afholdes i Royal Stage,
Milnersvej 39, 3400 Hillerød.

Oplysninger

 

Stifter
Paw Kim Olsen

Email

Telefon
+45 2213 6152

Skriv til os

7 + 5 =

FIND VEJ

Hillerød Horse Show afholdes i Royal Stage,
Milnersvej 39, 3400 Hillerød.

Oplysninger

 

Stifter
Paw Kim Olsen

Email

Telefon
+45 2213 6152